Toermalijn

Toermalijn

Toermalijn neemt angst weg en maakt daardoor zelfverzekerd. Daarnaast trekt dit mineraal ook inspiratie aan. Een ideaal sieraad dus voor mensen met een creatief beroep. ..Of simpelweg voor wanneer je je futloos en apathisch voelt. Wat was de laatste keer dat jij iets voor de eerste keer gedaan hebt? Ieder moment heeft de potentie om nieuwe dingen te ontdekken of ervaren. Toermalijn helpt je om vol in het leven te staan en er met volle teugen van te genieten. 

Toermalijn heeft een helende en stimulerende werking op alle chakra's. Het maakt je meer bewust van de diepere lagen van het bewustzijn. Het brengt de mannelijke/vrouwelijke energie van het lichaam (yin/yang) in balans. Dit heeft een kalmerende uitwerking op de geest. Ook verbind het de rechter en linkerhelft van de hersenen, met als gevolg dat het ook een positief effect heeft op de intelligentie.

Toermalijn beschermt tegen alle vormen van gevaar en kwaad in de fysieke dimensie. Het helpt je om uit de slachtofferrol te komen en je eigen geluk te creëren. Toermalijn maakt je positief en helpt je ook om de humor van dingen in te zien. Het is een vrolijke steen die ook aanzet tot lachen en genieten van het leven. 

Raadpleeg bij ernstige klachten uiteraard altijd een dokter! De helende energie van mineralen kan als energetisch hulpmiddel worden beschouwd, maar wanneer het lichaam echt ernstig ziek is zijn medicijnen of een ziekenhuisbehandeling natuurlijk noodzakelijk. 

23,50 (Incl. btw)