Rookkwarts

Rookkwarts helpt je om te aarden en in het nu te blijven. Aan het verleden kun je niets meer veranderen en de toekomst bestaat nog niet, dus haal een paar keer diep adem en zet al je zorgen even van je af. Dit moment is alles wat je hebt.. Rookkwarts helpt je het moment te pakken en er het beste uit te halen.

Je kunt dit mineraal gebruiken om emotionele blokkades op te heffen. Het verzacht en absorbeert negatieve energie en schept daarmee ruimte voor positieve frequenties. Ook kan rookkwarts de alpha staat van het bewustzijn (relaxed en in een soort lichte dagdroom, zoals tijdens het lezen van een boek) en beta staat van bewustzijn (alert en bewust van alles wat om ons heen gebeurt) met elkaar verbindne. Hierdoor wordt het makkelijker om je zorgen en constante stroom van gedachtes uit te zetten en in een meditatieve staat van bewustzijn te komen. 

Tijdens het mediteren houdt rookkwarts de geest helder en helpt het je om je af te stemmen op de energieën die gunstig zijn voor spirituele groei. Het wordt ook wel gebruikt om op een veilige manier contact te maken met andere dimensies.

Rookkwarts staat er niet om bekend heel snel te werken, de energie is echter intens en haar uitwerking vindt over een langere periode van tijd plaats. Het heeft een positief effect op je eigenwaarde en leert je met volle teurgen van het leven te genieten. Ook ben je beter in staat om met uitdagingen om te gaan. 

Rookkwarts maakt creatief en helpt je je doelen te verwezenlijken. Het is bij uitstek een mineraal dat samenwerking en communicatie stimuleert. Zeer geschikt dus om tijdens het werk of bij projecten in teamverband te dragen. 

Fysiek heeft rookkwarts een gunstige uitwerking op de handen en voeten. Ook voorkomt het obstipatie en reguleert het alle vormen van vloeistoffen in het lichaam. Raadpleeg bij ernstige klachten uiteraard altijd een dokter!

De helende energie van mineralen kan als energetisch hulpmiddel worden beschouwd, maar wanneer het lichaam echt ernstig ziek is zijn medicijnen of een ziekenhuisbehandeilng natuurlijk noodzakelijk.   

 

12,95 (Incl. btw)
14,50 (Incl. btw)
15,00 (Incl. btw)
22,50 (Incl. btw)
22,50 (Incl. btw)