Peridoot

Peridoot is bij uitstek het mineraal dat je aanzet om je eigen weg te volgen. De steen straalt een warme, liefdevolle energie uit die je niet alleen helpt om liefde te zien in alle mensen om je heen, maar ook met name in jezelf. Vergelijk je eigen leven niet met dat van een ander, maar geniet van de waardevolle dingen in je eigen leven. Peridoot vermindert een minderwaardigheidsgevoel en jaloezie vervangt het door vreugde en tevredenheid. 

Wanneer je vol overgave aan het tuinieren bent in je eigen tuin, heb je niet eens tijd om op te merken dat het gras van de buren groener is. 

Peridoot helpt je om in te zien hoe sommige terugkerende gedachte en gedragspatronen je enorm kunnen tegenwerken. Het versterkt de innerlijke aspecten van elke situatie, waardoor je begrijpt dat sommige grote veranderingen in je leven, hoe pijnlijk die aanvankelijk ook zijn, nodig zijn voor (spirituele) groei. 

Het creeert een schild van bescherming rondom het lichaam dat zo sterk is dat het niet alleen negatieve energie buiten houd, maar ook alle andere vormen van energie die invloed zouden kunnen hebben op je. Wanneer je een healing, accupunctuur of een andere vorm van geneeskrachtige behandeling, is het dan ook raadzaam om peridoot te verwijderen van het lichaam, zodat de innerlijke energie beinvloed kan worden. 

Dit is een mineraal helpt je te vinden wat ooit verloren was. Of het nu gaat om een sleutelbos die je hebt laten slingeren, of een dieper gevoel van eigenwaarde dat je door de jaren heen bent kwijt geraakt, peridoot helpt zowel op het materiele als spirituele niveau om terug te brengen wat je kwijt was. Het heeft ook een positief effect op het geheugen.

Peridoot heeft een sterke helende werking, ook op het fysieke niveau. Het versterkt het lichaam en met name de ogen. Ook heeft het een gunstig effect op het hart, de longen en verteringskanaal. Ook ondersteunt peridoot bij de bevalling. 

Raadpleeg bij ernstige klachten uiteraard altijd een dokter! De helende energie van mineralen kan als energetisch hulpmiddel worden beschouwd, maar wanneer het lichaam echt ernstig ziek is zijn medicijnen of een ziekenhuisbehandeling natuurlijk noodzakelijk.
 

22,50 (Incl. btw)