Maansteen

Van alle mineralen op aarde heeft Maansteen de meest vrouwelijke energie van allemaal. Het is bijna alsof deze steen een geconcentreerde vorm van vrouwelijke energie is. Maansteen heeft daardoor een gunstige uitwerking op vrijwal alle typisch vrouwelijke kwaaltjes, van menstruatieklachten tot de overgang.

In het bijzonder heeft maansteen een zeer positief effect op de vruchtbaarheid en de zwangerschap. Het kan ochtendmisselijkheid verminderen in de eerste weken van de zwangerschap, stimuleert de groei van het embryo en bevordert het geboorteproces. Ook heeft maansteen nog een gunstig effect op de melkproductie.

Maansteen geeft een kalm en gelukkig gevoel, het helpt bij grote veranderingen in je leven. Ieder eind is in feite automatisch ook een nieuw begin, en maansteen helpt je bij het aangaan van nieuwe uitdagingen. Ook zet het aan tot het maken van de juiste beslissingen over wat deze volgende stappen in je leven zouden moeten zijn. 

Met dit mineraal leer je om op een zeer fijnzinnige manier te luisteren naar je gevoel, waardoor je tot grote inzichten kan komen en op een intuitieve manier door het leven kan gaan. Dit creëert ook een groot gevoel van zelfverzekerheid en het vermogen om iedere situatie, hoe moeilijk ook, op een kalme manier te doorstaan. 

Maansteen beschermt je tijdens het reizen en is dus een zeer fijne steen om te dragen wanneer je op vakantie gaat, maar ook voor mensen die vaak in de auto zitten. 

Raadpleeg bij ernstige klachten uiteraard altijd een dokter! De helende energie van mineralen kan als energetisch hulpmiddel worden beschouwd, maar wanneer het lichaam echt ernstig ziek is zijn medicijnen of een ziekenhuisbehandeling natuurlijk noodzakelijk.
 

29,95 (Incl. btw)
24,95 (Incl. btw)
29,95 (Incl. btw)
22,95 (Incl. btw)