Lapis Lazuli

Juni Moon lapis lazuli edelsteen mineraal

Volgens de legendes van oude volkeren bestond de steen Lapis Lazuli al voordat de tijd begon.

Dit mineraal, dat veel weg heeft van een nacht vol sterren, heeft een van de meest spirituele stenen uit het stenenrijk. Lapis Lazuli staat erom bekend de aardse wereld met de hogere dimensies te verbinden. Met de sterke energie die deze steen uitstraalt is Lapis Lazuli in staat het bewustzijn te vergroten. Zowel het zelfbewustzijn, doordat het je kan leren om volledig in contact met je gevoel te komen, als het spirituele bewustzijn, doordat het je bewust maakt van de onzichtbare energieën die ten grondslag liggen aan onze werkelijkheid. 

Met dit mineraal kunnen blokkades in de chakra's verwijderd worden zodat je lichaam en geest weer perfect in balans komen en energie vrij door het lichaam kan stromen. Dit heeft een positief effect op de gezondheid, zowel op fysiek, emotioneel als mentaal niveau.

Daarnaast maakt Lapis Lazuli je kalmer en stabieler en het leert je om objectief te blijven in moeilijke situaties en te allen tijden bewust te handelen en overzicht te houden. De energie van deze edelsteen geeft een sereen gevoel en trekt vreugde aan. Lapis Lazuli versterkt het gevoel van eigenwaarde en kan zelfs helpen bij depressie.

Deze natuursteen wordt ook vaak gebruikt voor de krachtige beschermende energie die het uitstraalt. Met name in het geval van fysiek gevaar werkt deze bescherming erg goed. Lapis Lazuli wordt ook al sinds de gebruikt als bescherming tegen vervloekingen.

Lapis Lazuli versterkt ook de intellectuele capaciteit en heeft het een positieve uitwerking op het communicatieve vermogen. Het is zeer gunstig dus om dit mineraal te dragen bij het geven van presentaties, maar ook wanneer je moeite hebt om je gevoelens te uiten. Het heeft ook een zeer positieve uitwerking op vriendschappen en relateis. 

Fysiek heeft Lapis Lazuli een gunstige uitwerking op problemen met de keel, het immuunsysteem, slapeloosheid, duizeligheid en het beenmerg. De energie van deze edelsteen werkt tot op een zeer diep niveau, het zelfhelend vermogen van het lichaam activeren en zelfs schade aan het RNA/DNA herstellen.

Raadpleeg bij ernstige klachten uiteraard altijd een dokter! De helende energie van mineralen kan als energetisch hulpmiddel worden beschouwd, maar wanneer het lichaam echt ernstig ziek is zijn medicijnen of een ziekenhuisbehandeling natuurlijk noodzakelijk.

23,50 (Incl. btw)
15,00 (Incl. btw)
21,50 (Incl. btw)