Jade

Juni Moon Jade mineraal edelsteen

Jade komt voor in vele verschillende kleuren. In China staat Jade bekend als de ultieme gelukssteen. Dit is niet voor niets, dit mineraal heeft namelijk een magnetische aantrekkingskracht op voorspoed, gezondheid en welvaart. Bovendien beschermt Jade tegen ongeluk en negatieve energie. Om die reden wordt deze edelsteen ook vaak gedragen tijdens het reizen.

Dit mineraal staat ook bekend als de “droomsteen”. Het helpt je bij het verwezenlijken van dromen, maakt je bewust van je ware potentie en helpt je prioriteiten te stellen en toegewijd te blijven aan je doelstellingen. Jade ook helpen bij het herinneren van je dromen. Hiervoor kun je de edelsteen het beste op het lichaam dragen ‘s nachts, en anders onder je kussen leggen. Het heeft ook een gunstig effect op het losmaken van onderdrukte emoties via het droomproces.

De energie van jade is in staat om het lichaam in een staat van harmonie brengen. Zowel op fysiek, emotioneel als intellectueel niveau.

Raadpleeg bij ernstige klachten uiteraard altijd een dokter! De helende energie van mineralen kan als energetisch hulpmiddel worden beschouwd, maar wanneer het lichaam echt ernstig ziek is zijn medicijnen of een ziekenhuisbehandeling natuurlijk noodzakelijk.

24,50 (Incl. btw)
Juni Moon - Jade edelsteen armband Besparing 50%
14,90 7,50 (Incl. btw)
12,95 (Incl. btw)