Howliet

Juni Moon howliet edelsteen mineraal

Howliet is een bijzonder mineraal dat veel weg heeft van marmer. Deze steen maakt je kalm en minder kritisch. Het is een edelsteen met een energie van 'redelijkheid'. Zo kan howliet je ook geduldiger en minder egocentrisch maken. Daarnaast versterkt dit mineraal het intellect en geheugen en maakt het je ambitieus.

Deze edelsteen straalt een milde energie van redelijkheid uit. Het maakt minder kritisch en egocentrisch en vergroot het empathisch vermogen. Zowel bij jezelf, als bij de mensen waarmee je in contact komt. Zo heeft dit mineraal het vermogen om de wereld om je heen minder hard aan te laten voelen. Als gevolg hiervan is het mogelijk dat je je zelfvertrouwen opbouwt en steeds meer uit je schulp durft te kruipen. 

Howliet vermindert ook woede en maakt tactvol en begripvol, het is een heel fijne edelsteen om in de buurt te hebben in het geval van een moeilijke confrontatie of moeizaam gesprek.

Vooral op het gebied van communicatie heeft howliet een positieve uitwerking. Veel mensen luisteren alleen om te reageren, maar door echt naar iemand te luisteren leer je hem of haar veel beter te begrijpen. Ook als je het moeilijk vind om je gevoelens te uiten kan howliet helpen. Wees eerlijk tegen jezelf, en breng jouw waarheid ook duidelijk over aan anderen. Wie niet eerlijk is zal nooit ware liefde kennen.

Howliet helpt bij slapeloosheid en bij alle vormen van stressgerelateerde klachten. Het werkt ook pijnstillend. Verder heeft howliet een positief effect op de tanden, botten en organen. 

Raadpleeg bij ernstige klachten uiteraard altijd een dokter! De helende energie van mineralen kan als energetisch hulpmiddel worden beschouwd, maar wanneer het lichaam echt ernstig ziek is zijn medicijnen of een ziekenhuisbehandeling natuurlijk noodzakelijk.

11,50 (Incl. btw)
27,90 (Incl. btw)