Fluoriet

Juni Moon Fluoriet edelsteen mineraal

Fluoriet heeft een zeer harmonieuze energie. Het heeft daardoor een stabiliserende uitwerking op (heftige) emoties en is zeer geschikt om de "chaos" in je hoofd te verminderen. Dit mineraal geeft je het vermogen om objectief om te gaan met moeilijke situaties. Fluoriet heeft ook een positief effect op vriendschappen en relaties. 

Fluoriet maakt je mentaal helemaal helder en alert, daarnaast vergroot het bovendien de concentratie en de intelligentie. Met de energie van deze edelsteen ben je in staat om op de toppen van je mentale vermogen te presteren. Het is daarom ook het ideale mineraal voor bij het studeren. 

De energie van fluoriet heeft ook fysiek een sterk geneeskrachtige werking. Het bevordert een optimale staat van mentale en fysieke gezondheid. Het wordt daarom vaak gebruikt om de RNA/DNA beschadigingen en celveroudering tegen te gaan.

Er gaat ook een reinigende werking van fluoriet uit die alles in het lichaam dat in disbalans is weer rechttrekt naar zijn natuurlijke en perfect gezonde toestand. Met name in het geval van griep, verkoudheid en alle vormen van infectieziektes werkt deze edelsteen geneeskrachtig. Fluoriet kan zelfs een positieve uitwerking hebben op tumoren. 

Raadpleeg bij ernstige klachten uiteraard altijd een dokter! De helende energie van mineralen kan als energetisch hulpmiddel worden beschouwd, maar wanneer het lichaam echt ernstig ziek is zijn medicijnen of een ziekenhuisbehandeling natuurlijk noodzakelijk.

Geen producten in deze categorie