Citrien

Juni Moon citrien edelsteen mineraal

Citrien trekt (financiele) voorspoed aan. Dit fijne mineraal werkt als een magneet voor rijkdom, geluk en succes. Het is dan ook een zeer geliefde edelsteen onder verkopers en zakenlui. 

Citrien is een zeer spirituele steen. Het heeft de bijzondere eigenschap dat het negatieve energie niet alleen absorbeert, maar ook weg laat stromen, en daardoor ook als een vacuum positieve energie aantrekt en vrij kan laten stromen. Citrien versterkt ook de intuitie en het contact met het ‘hogere zelf'. Daarnaast reinigt deze edelsteen de aura en heeft het een zeer neutraliserende werking op de emoties. Zelfs bij de meest nare ervaringen en emoties kan dit mineraal voor verlichting zorgen. 

De energie van deze zonnige edelsteen maakt je vrolijk en optimistisch. Ook heeft citrien een positieve invloed op relaties en vriendschappen. 

Fysiek bevordert Citrien de spijsvertering en bloedcirculatie. 

Raadpleeg bij ernstige klachten uiteraard altijd een dokter! De helende energie van mineralen kan als energetisch hulpmiddel worden beschouwd, maar wanneer het lichaam echt ernstig ziek is zijn medicijnen of een ziekenhuisbehandeling natuurlijk noodzakelijk.

15,95 (Incl. btw)
15,00 (Incl. btw)
15,50 (Incl. btw)