Carneool

Carneool beschermt tegen jaloezie en woede van anderen. Het maakt je liefdevol en verdrijft verdriet. De energie van dit rode mineraal maakt bovendien zeer actief en ondernemend, en helpt je om verborgen talenten te ontdekken.

Met name op creatief gebied heeft dit mineraal een fantastische uitwerking. Omdat het zowel een versterkend effect heeft op de creativiteit en tegelijkertijd ook succes aantrekt, is carneool zeer geliefd onder kunstenaars. 

Fysiek heeft deze edelsteen een positieve uitwerking op de bloedcirculatie en stofwisseling. Ook bevordert het de wondgenezing en kan het ingezet worden bij de bestrijding van griep, hooikoorts, nierstenen, galstenen en zenuwpijnen. Carneool heeft bovendien een geneeskrachtige uitwerking op de rug en wervels, alvleesklier en milt.

Raadpleeg bij ernstige klachten uiteraard altijd een dokter! De helende energie van mineralen kan als energetisch hulpmiddel worden beschouwd, maar wanneer het lichaam echt ernstig ziek is zijn medicijnen of een ziekenhuisbehandeling natuurlijk noodzakelijk.

 

12,50 (Incl. btw)
13,50 (Incl. btw)