Bergkristal

“Brings the energy of the stars into the soul”

Kwarts is het meest voorkomende mineraal op aarde. Bergkristal is de meest zuivere en bekende vorm van kwarts. Dit mineraal straalt een zeer sterke, zuivere energie uit. Het kan energie versterken en/of neutraliseren en is daarom een zeer geschikt mineraal om te gebruiken om jezelf weer helemaal in balans te krijgen. Wil je negatieve energie afweren of kwijtraken? Of ben je vermoeid en kun je wel wat extra (positieve) energie gebruiken? Dit mineraal kan op beide manieren gebruikt worden.

Bergkristal maakt energiek, gefocust en zelfverzekerd. Het verheldert het denkproces en verbindt het met krachtige energieën uit hogere dimensies. Dit maakt dat deze edelsteen vaak wordt ingezet bij het het manifesteren van bepaalde gedachtes en dromen.

De energie van bergkristal zorgt voor emotionele stabiliteit en maakt geduldig en volhardend. Ook werkt deze edelsteen zeer goed bij slapeloosheid.

Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt door bergkristal geactiveerd en versterkt. Oude beschavingen gebruikten dit mineraal ook speciaal voor de verjongende effecten die het heeft op het lichaam. Bergkristal heeft ook een helende werking op huid, haar, nagels en botten.

Raadpleeg bij ernstige klachten uiteraard altijd een dokter! De helende energie van mineralen kan als energetisch hulpmiddel worden beschouwd, maar wanneer het lichaam echt ernstig ziek is zijn medicijnen of een ziekenhuisbehandeling natuurlijk noodzakelijk.

 

14,50 (Incl. btw)
19,90 (Incl. btw)
15,00 (Incl. btw)
24,90 (Incl. btw)
24,50 (Incl. btw)
15,00 (Incl. btw)
19,95 (Incl. btw)
14,95 (Incl. btw)
21,50 (Incl. btw)