Aquamarijn

Aquamarijn

Aquamarijn versterkt het intellect; niet alleen op het gebied van het opslaan van informatie en de overdracht van kennis, het vergroot ook de persoonlijke wijsheid en zelfkennis. 

Deze edelsteen versterkt de aura en zorgt voor een laag van beschermende energie eromheen. Een perfect mineraal om dus als sieraad op het lichaam te dragen! Het beschermende schild van aquamarijn staat erom bekend niet alleen tegen alle vormen van negatieve energie te beschermen, maar ook tegen luchtvervuiling. 

Aquamarijn maakt je bovendien moedig. In combinatie met de sterke bescherming die dit mineraal biedt kun je bij wijze van spreken de hele wereld aan. Om die reden werd aquamarijn vroeger zelfs vaak gedragen tijdens veldslagen. 

Wanneer je het erg druk hebt kan aquamarijn helpen om het overzicht te houden en om doelgericht en efficiënt te werk te gaan. Het mineraal maakt je alert en actief, en helpt je om problemen op te lossen. Ook heeft de edelsteen een gunstig effect op de communicatie.

Fysiek kan aqumarijn helpen bij problemen met de ogen, tanden en botten. Ook heeft de steen een positieve uitwerking op opgezette klieren.

Raadpleeg bij ernstige klachten uiteraard altijd een dokter! De helende energie van mineralen kan als energetisch hulpmiddel worden beschouwd, maar wanneer het lichaam echt ernstig ziek is zijn medicijnen of een ziekenhuisbehandeling natuurlijk noodzakelijk.

 

14,95 (Incl. btw)