Amethist

Amethist

Amethist is een zeer spirituele edelsteen. Het bevordert een staat van kalmte en vredigheid. Amethist is daarom ook het perfecte mineraal om mee te mediteren. Tijdens meditatie stil je al je gedachtes en emoties. Op dat moment besef je dat je geest in feite veel groter en ruimer is dan de gedachtes en emoties die de hele dag door je hoofd spoken. Amethist helpt je om deze staat van bewustzijn te bereiken en vast te houden.

Daarnaast reinigt amethist de aura en heft het energie blokkades op. Als gevolg daarvan versterkt deze edelsteen ook de intuïtie en brengt het je in contact met je hogere zelf. Uiteindelijk trekt dit weer inspiratie aan en maakt het dat je vol nieuwe ideeen zit. Het is een mineraal dat je creatief maakt en flexibel in je handelen. Om deze reden is dit mineraal zeer geliefd onder kunstenaars en ondernemers.

Amethist helpt bij het afkicken van alle vormen van verslavingen. Met de wijsheid die dit mineraal uitstraalt leer je om in te zien welke situaties in ons leven ons niet langer dienen, en om deze vervolgens af te sluiten. De edelsteen heeft een stabiliserende uitwerking op vrijwel alle psychische aandoeningen.

Fysiek is amethist uitermate geschikt om te gebruiken tegen slapeloosheid, hoofdpijn, artitis, problemen aan het gehoor, het zenuwstelsel, de spijsvertering, het hart, de huid en tanden.

Raadpleeg bij ernstige klachten uiteraard altijd een dokter! De helende energie van mineralen kan als energetisch hulpmiddel worden beschouwd, maar wanneer het lichaam ernstig ziek is zijn medicijnen of een ziekenhuisbehandeling natuurlijk noodzakelijk. 

12,50 (Incl. btw)
14,50 (Incl. btw)
19,90 (Incl. btw)
21,50 (Incl. btw)
28,95 (Incl. btw)
15,00 (Incl. btw)
14,50 (Incl. btw)
13,95 (Incl. btw)