Giftguide

Verjaardag

Ben je op zoek naar een speciaal cadeautje voor een verjaardag? In dit overzicht zijn de mineralen geordend op sterrenbeeld, zodat je iemand een sieraad kan geven met het mineraal dat bij haar geboortemaand hoort. 

Ziek

Wil je iemand die zich niet lekker voelt of ziek is verrassen met een geneeskrachtig mineraal? Ieder soort mineraal heeft een unieke energetische werking, die een gunstig effect kan hebben op verschillende soorten klachten. In dit overzicht vind je het perfecte mineraal voor elke situatie.

Geslaagd

Net geslaagd? Of nog hard aan het studeren voor een belangrijke tentamen en kun je wel wat hulp gebruiken? Er zijn mineralen die een gunstig effect hebben op je concentratievermogen, geheugen en focus. In deze blogpost vind je de perfecte mineralen om cadeau te doen aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij het leren! 

Nieuw huis

Verhuizen is een grote stap en kan een grote impact hebben op iemands leven. Er zijn mineralen die een positieve invloed hebben op hun omgeving en zelfs negatieve energie kunnen verwijderen. Perfect voor iemand die net verhuist is! 

Zwangerschap

Ken je iemand die zwanger is, of net bevallen is? Maansteen is een mineraal dat een zeer vrouwelijke energie uitstraalt. Dit heef een zeer gunstige uitwerking op de zwangerschap, maar bijvoorbeeld ook op het borstvoeding geven en zelfs de vruchtbaarheid. Verras je zwangere vriendin met zo’n bijzonder maansteen sieraad! 

Liefde

Wil je iemand laten weten dat je heel veel van haar houd? Of ken je misschien iemand die wel wat liefde kan gebruiken na een moeilijke periode? Sommige mineralen stralen een zeer sterke energie van zuivere liefde uit. Zo geef je iemand niet alleen iets moois, maar ook iets betekenisvols.