De frequentie van zuivere liefde

22-03-2016

Wanneer je begrijpt dat alles om ons heen op het diepste niveau uit energiegolven bestaat, besef je ook dat alles in feite constant in beweging is. Of het nu om een auto, een tafel of een geur gaat, de onderliggende energie van deze dingen vibreert altijd op bepaalde frequentie. Hetzelfde geld voor al onze gedachtes en ideeën. Hoe complex en uniek ze ook lijken, uiteindelijk bestaan ze allemaal uit energiegolven die op een bepaalde frequentie liggen. Sombere ideeën en gedachtes liggen bijvoorbeeld op een veel lagere frequentie dan bijvoorbeeld vrolijke of tevreden gedachtes.

Mineraalsoorten stralen allemaal een unieke energie uit. In vrijwel alle gevallen is dit ook een zeer sterke en positieve energie. Onder alle soorten zijn er echter een paar mineralen die zich onderscheiden door een energie van zuivere liefde uitstralen. Ze vibreren op de frequentie van liefde. Het is niet alleen zeer fijn om dit soort mineralen in de buurt te hebben, het zijn ook zeer betekenisvolle cadeautjes voor iemand die je liefhebt.

Enkele voorbeelden van deze mineralen zijn:

Rozenkwarts
Rozenkwarts is bij uitstek het mineraal van de liefde. Als een magneet trekt het liefde en vriendschappen aan. Bovendien bevordert deze steen zelfacceptatie. Besef dat je niet perfect hoeft te zijn, je bent van jezelf al uiterst zeldzaam en waardevol.Op emotioneel niveau kan rozenkwarts erg troostend werken. Het heelt emotionele wonden en werkt in het bijzonder zeer goed bij liefdesverdriet. 

Carneool
Carneool biedt uitstekende bescherming tegen jaloezie en woede van anderen. Het maakt je bovendien liefdevol en verdrijft verdriet. De energie van carneool maakt bovendien zeer actief en ondernemend, en helpt je om verborgen talenten te ontdekken.

Aardbeienkwarts
Aardbeienkwarts vult je hele wezen met het gevoel van liefde. Het maakt je bewust van de meest hoge en allesomvattende energie van het universum, en creëert daarmee het een dieper besef van het “waarom” van het leven. Dit heeft kalmerende en troostende werking op gevoelens van angst en verdriet.