Welkom op Juni Moon!

20-03-2016

Eindelijk is Juni Moon online! Na maanden van plannen, inkopen doen, sieraden maken, teksten schrijven en het incalculeren van de nodige tegenslagen is de website nu echt af! Ook ikzelf ben er helemaal klaar voor om jullie de leukste sieraden te verkopen!

Het is altijd fijn om een cadeautje aan iemand te geven. Vooral als dit presentje ook een mooi en persoonlijk tintje heeft. Zelf vond ik het altijd lastig om te bedenken wat ik voor iemand mee zou kunnen brengen. Het liefste zou ik mijn vriend(inn)en en familie alle geluk en liefde in de wereld geven, maar meestal eindigde ik toch weer met iets als een scrub, sjaal of bon.
Het idee voor deze website schoot me dan ook te binnen toen ik nog weer eens door een winkelstraat liep te dwalen en me afvroeg wat ik een vriendin van mij het liefste cadeau zou doen voor haar verjaardag.

Met de sieraden van Juni Moon geef je iemand iets alleen iets moois cadeau maar ook iets met een diepere betekenis. De mineralen die in deze sieraden zijn verwerkt stralen namelijk allemaal een unieke en zuivere energie uit die op zowel mentaal, fysiek en spiritueel niveau een positieve uitwerking heeft op hun drager. 

Daarnaast zijn alle sieraden van Juni Moon verpakt in een elegant wit doosje met daarin ook een mooi etiketje dat beknopt de werking van het mineraal samenvat. Kortom, een super fijn presentje, zowel om te krijgen als om te geven. 

Ik voel mezelf enorm blij en gezegend dat ik mijn energie in deze website kwijt kan. Hopelijk kunnen de mineralen sieraden die ik verkoop ook heel veel mensen gelukkig maken!